Tjoget dag 2

Tjoget dag 2

Under söndagens natt och morgon avgjordes kaveln. Det blev mycket spännande att följa, eftersom vi låg och tampades med OK Njudung hela tiden. Tillslut kom vi in på en 31:a plats. Med OK Njudung bakom oss och av höglandsklubbarna endast Eksjö SOK några minuter framför oss.

På den första nattsträckan gjorde Henrik tillsammans med OK Njudungs Andreas Ernstad en del missar och han tappade 8 placeringar, men tog ändå upp laget som bästa höglandsklubb.
Efter två jämna lopp av de båda natträvarna Harald och Arne, så började vi återigen plocka placeringar.
Rickard sprang ut i gryningen (utan lampa) och kom i mål på en 26 plats. Sedan gjorde Hanna inga misstag och växlade över till Johan, som gjorde det bra och tog upp laget återigen på 24:e plats.
Stig tog över och bommade en del på sin bana, växlade över till Gustav som hade fått ta en längre och svårare stäcka på grund av Robins skada. Han gjorde dock mycket bra ifrån sig.
I det här läget hade vi ett försprång på både OK Njudung (11 min) och Eksjö SOK (24 min).
Martin sprang ut på en långsträcka på 16:e sträckan, han missade lite och OK Njudung började knappa in på oss...
Janne gick ut på sina 6 km och när han kom i mål var inte särskilt glad, han hade bommat 10 minuter sa han. Men som tur var så gick inte Njudung så bra heller så vi höll oss strax före dem.
Jennie tog över på stäcka 18 och växlade in laget på en 30:e plats.
Stefan gjorde sedan inget kanonlopp utan kunde nog haft en 5-6 min bättre tid. Vi drygade dock ut ledningen på OK Njudung som nu låg en kvart efter oss. Men bakom oss hade Eksjö nästan kommit ifatt oss.
Rune växlade ut bara 5 minuter förs Eksjös Markus Färg, ett avstånd han kanske hade hållit om han inte gjorde några småmissar på den sista slingan efter varvningen. Rune gjorde dock ändå mycket bra ifrån sig, och tog in laget på en slutlig 31 plats.


Inlagt av: Henrik
2003-07-07