25-manna

25-manna

OK Bävern ställde även i år upp med ett lag i den stora 25-mannabudkavlen, i år med Järvafältet som tävlingsplats. Bävrarna gjorde som vanligt stabila insatser och laget slutade på en preliminär 180:e plats av ca 350 lag. Många foton finns att beskåda i Fotogalleriet.

Evert J fick i år ta hand om förstasträckan. Han gjorde ett bra lopp, men täten sprang ruskigt snabbt (8 min under tippad idealtid) och växlade 11 minuter före Evert. På 2:a gjorde Martin S en krok i början och tappade lite tid. När han växlade över till damerna låg laget på 290:e plats, en placering som tillslut förbättrades rejält.

Hanna A, Pia L, Anna A och Jennie H gjorde en mycket bra sträcka och kunde växla över till den korta sträckan inom bara ett par minuter. Här visade Tom J vem som regerar när det är snabblöpt. På banan sprang han om Inger S, Beatrice G och Göran K, som alla sprang bra och Bävern låg nu på plats nr 251.

På den längre femtesträckan gjorde Rickard H ett ryck och var imål ett par minuter för Harald M, Egon G och Henrik A. På str 6 sprang Sven-Olof H, Robin S, Bo T och Tomas S, och de gjorde jämna och stabila lopp.

Laguttagarna hade gjort ett bra jobb i år eftersom alla fyra löparna på 7:e var på upploppet i stort sett samtidigt. Stefan A var först in före Rune T och Kjäll O. Jan B kunde växla ut Gustav A på 23:e på 194:e plats. Gustav satte flera meriterade löpare på plats och var 39:e man på sträckan.

Sara A tog han om näst sista och gjorde en fin insats, trots en liten miss i början. Hon växlade över till Johan S som höll 177:e platsen och bävrarna kunde nöjda bege sig hemåt igen. På hemvägen bjöd klubben på mat på Scandic vid Kungens Kurva.

Hela bävergänget efter en fin insats i årets 25-manna.

Lagresultat finn nu inlagt på Budkavlesidan och individuella resultat hittas i Resultatservice.

Inlagt av: Johan