OK Bävern vann Njudungskavlen

OK Bävern vann Njudungskavlen

För andra året i rad tog OK Bävern hand om förstaplatsen i Njudungskavlen, som i år arrangerades av Landsbro IF vid Folkets Park. I OK Bäverns segrande lag ingick Rickard Holm, Tom Johansson, Harald Magnusson och Evert Johansson. Ytterligare ett bäverlag hamnade på pallen genom en tredjeplats av Kjäll Ottosson, Hjert-Inge Ottosson, Åke Ericsson och Rune Thuresson. Noterbart är att tre av de sex bäverlagen stämplade fel.

Sträcka 1 dominerades helt och hållet av OK Bävern. Kjäll Ottosson, tätt följd av Johan Schagerlind var först i mål, därefter följde Egon Gustavsson och Nicklas Ottosson tätt efter. Rickard Holm i det segrande laget växlade som åtta, endast 15 sek efter, medan Henrik Adolfsson sladdade lite och växlade som nia, drygt två minuter efter.

Tom Johansson och Göran Karlsson svarade för två utmärkta andrasträckor och växlade som etta och trea. Även de andra bävrarna tog sig in på bra placeringar.

På tredje skaffade sig Harald Magnusson och Njudungs Ulf Svensson en stor lucka gentemot det övriga startfältet och bäddade för en tuff avslutning mellan Evert Johansson för Bäverns förstalag och Bengt Hesslekrans i Njudungs lag 1.

Evert avgjorde genom att smygstämpla nere i en mosse och sedan fortsätta att följa med den inte ont anande Njudungen tills han upptäckte sitt misstag. Evert kunde defilera in mot mål och fick därmed revansch efter förra årets andraplats.

Foton finns inlagda i Fotogalleriet, och resultat finns på Budkavlesidan.


Inlagt av: Martin
2004-06-20