Seger i Lämmeltåget 2010

Seger i Lämmeltåget 2010

Eksjö SOK arrangerade årets stafett vid Sjöängen i ett soligt väder. Bäverns lag slutade 3'a i klass A, 14'e i klass B och med seger i klass C.

Josefine hade full koll på kartan på första sträckan i klass C och kom in som 12:a, 1 minut efter ledarlaget. Hon växlade över till Linus, Alma och Alexandra som satte full fräs. Linus var den som kom in först till växlingen och då som 4:a, endast 36 sekunder bakom ledarna. Han skickade iväg en laddad Simon som alltså lyckades springa om de som var framför och föra upp Bävern till seger. Det var en fröjd att se den glädje som infann sig hos lagmedlemmar och övriga närvarande bävrar.
I klass A gick Oliwer ut hårt och växlade över som ledare till Agnes som gjorde ett bra lopp och kom in som 4:a. Även Stina sprang bra och höll 4:e platsen. Oscar plockade en placering på sin sträcka och skickade ut Rasmus som 3:a. Rasmus var snabbast på sista sträckan och plockade in tid på lagen framför.
Emil fick en olycklig start på första sträckan i klass B och växlade över till Ludwig som 20:e man. Ludwig och Josef gjorde sedan var sitt bra lopp och tog upp laget till 14.e plats.


Inlagt av: Egon
2010-05-30