Njudungskavlen

Njudungskavlen

OK Bävern ställde upp med fem lag i årets Njudungskavle och samtliga löpare svarade för fina lopp rakt igenom. Detta resulterade i att klubben lade beslag på de tre första platserna. I det segrande laget ingick Martin, Göran, Tomas och Jan. Tävlingen arrangerades av OK Bävern i Solkarp och banläggaren Ivan Karlsson hade bl a utnyttjat de nya delarna på den nyreviderade kartan.

Förstasträckan vanns av Njudungen Per F. Johan var först av bävrarna på tredje plats och följdes tätt av Egon, Henrik och Martin.

Tom J gjorde ett kanonlopp på den korta andrasträckan och gick upp i ledningen före Njudungs 1:a-lag. Göran K skuggade två min efter. Alla ungdomar klarade banan utan större problem.

Fem lag var på upploppet samtidigt på tredjesträckan, bl.a. Tomas S och Robin S.

Dessa skickade ut Evert J och Jan B på sista. Njudungarna hade inte en chans att hänga med de långbenta bävrarna och Evert såg ut att gå mot segern. En miss på sista kontrollen gjorde att Janne kunde smita förbi och ta hem segern till Bäverns andralag. Tvåor var lag 1 med Henrik, Tom, Robin och Evert och trea kom Bävern lag 4 med Egon G, Beatrice G, Pia L och Rune T.

Både tävlande och arrangörer var efteråt nöjda med arrangemanget. Bra banor och fint väder gjorde det än bättre.


Segrande laget, Martin S, Göran K, Tomas S och Jan B.


Inlagt av: Martin
2003-06-15